Αρχική

Η Ομάδα Εργασίας Επιδημιολογίας και Πρόληψης της Αθηροσκλήρωσης, της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, έχει ως στόχο την προώθηση  κλινικών, επιδημιολογικών και παθοφυσιολογικών μελετών που άπτονται στην διερεύνηση των παραγόντων κινδύνου και την πρόγνωση της αθηροσκλήρωσης, την ενημέρωση του κοινού σε θέματα προληπτικής ιατρικής στο τομέα της αθηροσκληρυντικής νόσου, και στην ανταλλαγή ιατρικών απόψεων μεταξύ λειτουργών του χώρου υγείας που εργάζονται για την πρόληψη και αντιμετώπιση της νοσηρότητας.

Στην παρούσα ιστοσελίδα της Ομάδας Εργασίας θα βρείτε μια θεματική ενότητα με τα πιο πρόσφατα νέα στο τομέα της αθηροσκλήρωσης (πρόληψη και θεραπεία) με τη αντίστοιχη βιβλιογραφική αναφορά των μελετών, μεταφρασμένες κατευθυντήριες οδηγίες, παρουσιάσεις ομιλιών και αναρτημένα επιστημονικά κείμενα στο τομέα της αθηροσκλήρωσης (δείτε την καρτέλα Άρθρα).

Επίσης θα υπάρχει ενημέρωση των δραστηριοτήτων της ομάδας (ομιλίες κοινού και επιστημονικές ημερίδες, συνέδρια, μελέτες ) καθώς και αναφορά των σημαντικότερων Διεθνών Συνεδρίων που άπτονται του ιδίου αντικειμένου (δείτε την καρτέλα Νέα).

Τέλος ένας από τους κύριους στόχους της Ομάδας Εργασίας είναι η δημιουργία δικτυακού τόπου (chat room) ανταλλαγής ιατρικών απόψεων με συναδέλφους του ιδίου χώρου αλλά και με το κοινό όπου τα μέλη της Ομάδας Εργασίας θα απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα προληπτικής και θεραπευτικής ιατρικής που θα τίθενται μέσω της ιστοσελίδας (δείτε την καρτέλα Επικοινωνία).

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς,

Η Συντονιστική Επιτροπή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top